Wat is een paragnost

Een paragnost is eigenlijk een heel breed begrip. Een paragnost is iemand die paranormaal begaafd is, maar welke gave dit dan precies is kan heel verschillend zijn. Bij een paragnost kan het ook het geval zijn dat ze méér dan een gave beheersen. Het kan bij een paragnost dus zijn dat ze meerdere ´heldere´ gaven hebben dan bijvoorbeeld alleen helderziendheid. Een helderziende is een paragnost en kan door gebeurtenissen zien iemand helpen, maar een paragnost is niet per se een helderziende. Want naast dat iemand helderziend kan zijn, kan iemand ook helder- horend, ruikend, voelend, proevend, en helder wetend zijn. De paranormale waarnemingen is bij elke paragnost anders, maar ze kunnen ook een combinatie van een paar van deze gaven hebben, of misschien wel allemaal. Dus een paragnost kan je op verschillende manieren iets verklaren, buiten dat ze het per se zullen moeten zien zoals bij een helderziende.

Waar kan een paragnost mee helpen

Vaak als iemand denkt aan het contacteren van een paragnost wordt er automatisch gedacht over informatie over het heden, verleden en de toekomst. Mensen zijn over het algemeen vaak gewoon nieuwsgierig over wat hen te wachten staat in de toekomst, en of dat is wat zij graag willen bereiken. Maar het is veel breder dan dat. Als je de juiste ervaren paragnost vindt kunnen zij zelfs samen met jou kijken naar je vorige levens als je daarin geïnteresseerd bent.

 

Spirituele energievelden om je heen

Wat een paragnost in feite doet, is het vertalen van de spirituele energievelden die om je heen hangen, in woorden zodat jij ze begrijpt. Alles is energie, dat is wetenschappelijk bewezen. Maar dat geldt ook voor je verleden, overleden dierbare, vorige levens, en eventuele boodschappen die voor je klaarliggen vanuit het universum. Of misschien kan zij je wel voorstellen aan jouw krachtdier/totemdier.

Een goede paragnost weet al deze energievelden zo te vertalen voor je dat deze herkenbaar zijn voor jou en je gevoel. Dit kan duidelijkheid scheppen, of je misschien de rust geven waar je zo naar op zoek was.

Hoe gaat een paragnost te werk?

Een paragnost kan met verschillende werkwijzen werken, bijvoorbeeld:

  •     Een pendel
  •     Runen
  •   Tarot Kaarten
  •     Lenormand kaarten
  •     Of zelfs via een ouderwetse glazen bol.

De werkwijze is voor elke paragnost verschillend, iedereen werkt graag op zijn eigen manier. En het is aan jou om te kiezen bij wie jij je het fijnste voelt. 

 

Contact met paragnosten via de Astrolijn

Je kunt via de Astrolijn in contact komen met paragnosten die jouw kunnen helpen om boodschappen over te brengen of te ontvangen. 

Maak een Gratis Website met JouwWeb