Wat is Helderziendheid

Wat veel mensen niet weten is dat ernaast helder zien ook zoiets is als helder-voelen en helder-horen. Alleen gebeurt helder zien op een paranormale wijze, en helder horen en helder voelen niet. Dat betekent dat je bij helderziendheid geen gebruik wordt gemaakt van je ogen, maar van het 6de zintuig ´het derde oog´.

 

Dit derde oog zit in het midden van je voorhoofd boven je neus. Weet je dat zelfs iedereen het derde oog heeft, denk maar eens aan dat als je aan bijvoorbeeld een hond denkt, dan zie je in gedachten ook een hond. Maar bij een helderziende is het zo, dat ze dit oog zó kunnen trainen dat ze ook dingen en gebeurtenissen kunnen zien die iemand normaal niet zou kunnen oppikken. Denk hierbij aan een beeld, situatie, of een gebeurtenis als losse beelden of een filmpje wat zich afspeelt in het hoofd van deze persoon. Dit beeld of filmpje kan gaan over het verleden, heden of toekomst. Maar dit kan ook gaan over de gedachten van iemand anders.

Wat doet een helderziende

Vaak gaan helder zien, horen, en voelen wel samen. Maar niet altijd, iemand met een gave kan meerdere verschillende gave hebben, of alleen maar eentje. Dat is per persoon verschillend, net zoals iedereen een andere schoenmaat heeft.

Maar wat een helderziende precies doet is door het opvangen van beelden en filmpjes, of door een gevoel door middel van de intuïtie een duidelijk beeld vormen voor de persoon die hierom vraagt, om deze persoon vooruit te helpen. De helderziende zal je gepast advies en raad geven waarmee jij jouw leven weer op het juiste pad krijgt, of je helpt de juiste beslissing te nemen in het leven. Zij kunnen door middel van de beelden zien waar jouw leven op af gaat als je onveranderd door blijft gaan, maar ook kan hij/zij zien waar je terecht komt als je een andere keuze neemt.

Verwarring rondom helderzienden

Wat veel mensen verwarren als ze bij een helderziende zijn geweest, is dat wat hij/zij zegt uit gaat komen ongeacht wat jij doet. Dat is NIET waar. Jouw toekomst is gebaseerd op jouw keuzes, verander jij niks? Dan zal jouw leven onveranderd doorgaan.