Astrolijn

De astro lijn is een bel lijn om in gesprek te komen met een online medium. De astrolijn bellen kan door het nummer te draaien die op een online medium website terug te vinden is. 

Op de astrolijn kom je in contact met helderziende, paragnosten, en mediums. De astro lijn bel je wanneer je vragen hebt over alles en nog wat. Denk aan levensvragen of vragen over de liefde. Ook vragen zoals succes en geluk kun je stellen aan een online medium welke werkzaam is voor een astro lijn.

Wat kost de astrolijn?

De kosten zijn voor de astrolijn meestal rond de euro per minuut. Je kunt een tegoed inkomen zodat je nog iets goedkoper uit kunt zijn. Bellen is daarnaast veel goedkoper dan een afspraak waarbij je naar een medium toegaat. Hierbij zou je per consult moeten betalen, ook al heb je 1 of 2 vragen. Via de astrolijn kun je zelf bepalen hoeveel vragen je wilt stellen en betaal je per minuut. Je kunt het dus zelf zo duur maken als dat je zelf wilt, en hebt daarbij de kosten goed in de hand.

Bovendien kun je bellen met online mediums wanneer het jouw het beste uitkomt! 's-avonds, in het weekend, of op feestdagen. Je hoeft er dus de deur niet voor uit.

 

Welke methodes worden er gebruikt om vragen te beantwoorden?

Via de astrolijn kun je online mediums bereiken die verschillende technieken en methodes beheersen. Zo kunnen tarotkaarten gebruikt worden, een pendel, maar ook de helderziende gaven van een medium zelf. Op een astrowebsite kun je precies zien welk medium welke technieken gebruikt om jouw vragen te beantwoorden. Zodoende kun je een goede keuze maken om te beslissen welk medium jouw kan gaan helpen. 

Daarnaast kun je ook aan de reviews terugzien hoe andere mensen te spreken zijn over de medium waar jij over nadenkt.

Maak een Gratis Website met JouwWeb